Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

VALMOR Kontrol Falfesték 10 L -FestékBázis

Válassz falfesték színt!information_mark
 
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0003C2
Gyártó: Festék Bázis
Vonalkód: 5999558569976
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

VALMOR Kontrol falfesték a csúcskategória tökéletes megtestesülése

  • A legtöbb tisztítószerrel mosható
  • Nedvesen is dörzsölésálló
  • Szinte bármilyen alapfelületre
  • Kiváló páraáteresztés
  • Nagyon jó fedőképességű
  • Levendula illatú
  • Matt felületet eredményez

Leírás és Paraméterek

A tökéletes falfestéket keresi? A VALMOR Kontrol falfestékben megtalálja.

A megfelelő festékanyag kiválasztása nem könnyű feladat. Fontos, hogy a kiváló minőség mellett kellőképpen sokoldalú is legyen.

Az első szempontok között merül fel például az, hogy az adott felület nedvszívó-e vagy sem. Nem mindegy, hogy hol fogjuk használni a festéket: közvetlenül a falazó anyagon, esetleg betonos, gipszes, cementes, vakolt vagy glettelt részeken. Ha a Valmor Kontrol-t választja, egy olyan sokoldalú, prémium kategóriás termékkel dolgozhat, amely minden felsorolt felület kezelésére alkalmas! Önnek így nem kell a különféle felületekhez újabb és újabb anyagokat vásárolnia, legyen szó beltéri vagy akár fedett kültéri részekről. A Valmor Kontrol számára nem jelent akadályt az sem, ha a fogadófelület festett diszperziós, latex, meszelt, vagy zománcozott, sőt, kiválóan alkalmas fűrészporos és üvegszövet tapétára, valamint EPS polisztirolok és kemény műanyagok bevonására is.

Innovatív tulajdonságok a még jobb eredményért: A Valmor Kontrol mosható és súrolható, valamint ellenáll a higított háztartási tisztítószereknek is, így tisztán tartása nagyon egyszerű. Egyedülálló módon mégis kiváló páraáteresztő.

Higiénikus, antibakteriális, bakteriosztatikus adalékkal is rendelhető, így az adott beltéri helyiség baktérium száma is jelentősen csökkenhet – ez hatalmas védelmet jelenthet egy egészségügyi intézmény esetében, ám a saját lakásunkban is! Ha a megjelenés is számít.

Nem csupán az időtálló minőség számít, hanem a felület kinézete is – ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogyan érezzük magunkat az adott helyiségben! A Valmor Kontrollal kezelt felületek felszíne minden esetben sima, matt és elegáns megjelenést biztosít, így az esztétikai követelményeknek is maximálisan eleget tesz. A Valmor izolációs célra és fordító festékként is használható: akár oldószeresről, vizes bázisú festékre is válthatunk vele. Elfedi a vízleázás, nikotin és korom okozta elszíneződéseket is. Összességében elmondható, hogy a Valmor Kontrol egy rendkívül könnyen kezelhető, páraáteresztő, ám mégis mosható, egy rétegben is kiváló fedőképességet biztosító, színezhető, cseppmentes és jó terülő képességgel rendelkező festék – ráadásul nagyon kellemes levendula illattal.

Használja bátran az épület bármely helyiségében!

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Színezés Pasztellszínekre, gépi és kézi pasztákkal max. 5% pasztamennyiséggel
Kiadósság 12-13 m2/liter egy rétegben, rétegszám 1-2 réteg
Anyagszükséglet liter festék két rétegben 0,17 / m2
Alapozás Valmor Univerzális Mélyalapozóval
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on) 2 óra száraz, átfesthető 2-4 óra, moshatóság 1 hét. Az értéket a levegő magas páratartama meghosszabbíthatja.
Hígítás A termék felhasználásra kész, hígítani nem szükséges.
Szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel!
Felhasznáható 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 2 évig
Összetétel akril kötőanyag, pigmentek, töltőanyagok, adalékanyagok

Felhasználás módja

A felület előkészítése:

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros és egyéb szennyeződéseket tisztítsuk le. A felülethibás falakat glettel simítsuk le, majd csiszoljuk át.

A tapadás növelése és az egyenletes nedvszívó felület kialakítása érdekében VALMOR Univerzális Mélyalapozóval kezeljük a porózus felületet.

Felhasználás:

A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt az intenzív felkeverés és a próbafestés elvégzése. A festést csak +10 °C felett végezzük. A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. A festék felhasználásra kész,  nem szükséges hígítani, de ha mégis max. 5% víz hozzáadásával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére