Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

VALMOR Air Flow Kenhető hőtükör 1,7 L -FestékBázis

Válassz falfesték színt!information_mark
 
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0003CH
Gyártó: Festék Bázis
Vonalkód: 5999558562748
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

A VALMOR - AIR FLOW - Kenhető Hőtükör egy mikroméretű kerámia gömböket tartalmazó, speciális összetételű anyag. A kerámia gömbök belsejében vákuum van, amely a legjobb hővezetést gátló közeg.

 

A hősugárzást kiválóan visszatükrözi, így csökkenti a fal hideg sugárzását, és növeli a fal belső hőmérsékletét.

 

A részleteket olvasd el a "LEIRÁS ÉS PARAMÉTEREK" fülön lejjebb!

Leírás és Paraméterek

 

VALMOR - AIR FLOW - Kenhető Hőtükör Felhasználható célzott felületekre, pl. hőhidak utólagos kezelésére és a teljes épület belső és külső hővédelmére egyaránt.

Alkalmazható radiátorok mögötti felületeken, nyílászárók áthidalóinál, sarkoknál, koszorúk mentén, pincefödémeknél, padlózat és falazat csatlakozásánál és mindenhol, ahol úgy érezzük, hogy „húz” a fal. (sugározza a hideget).

A mikro-kerámia gömbös technológia "hőszigetelő festék"-ként elhíresült hőtechnikai megoldás, de a valóságban ilyen vékony rétegben semmilyen anyag nem tud úgy hőszigetelni, hogy annak a pénztárcánkon is látható eredménye legyen.

Egészen más módon tudja kifejteni előnyös tulajdonságait.

Ezt az anyagot az űrtechnológiában használták először, az űrrepülőgépek hővédelmére szolgált.  A mikro-kerámiagömbös anyagok a hősugárzás fizikai jelenségének tudnak ellenállni. Visszatükrözik a sugárzó hő jelentős részét, így kevesebb hőveszteség keletkezik pl. a radiátor mögötti falfelületen. Másik előnye, hogy használatával növekedik a kezelt fal felületi hőmérséklete, így jelentősen csökken a páralecsapódás veszélye, sokkal nehezebben alakul ki penészesedés a felületen.

VALMOR - AIR FLOW - Hőtükör 1,7 literes vagy 3,4 literes kiszerelését, és vékony rétegben fel kell kenni (glettelni) a falra kb. 1,5 mm vastagságban. Ha így járunk el, akkor az 1,7 literes kiszerelés kb. 2,5 m2 felületre, a 3,4 literes pedig 5 m2-re lesz elegendő.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelések 1,7 liter, 3,4 liter
Szín Fehér
Kiadósság 1,5 mm esetén 0,66 liter/m2
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C–on) 8 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.

Felhasználás módja

A felület előkészítése

Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után simítsuk le a felületet. Régebben már felületkezelt falak esetében a laza, pergő részeket távolítsuk el, az olajos, zsíros, penészes szennyeződéseket tisztítsuk le! Rendszeres vizesedési problémával küzdő falazatoknál, a régi vakolatot távolítsuk el maradéktalanul, majd vakoljuk újra páraáteresztő alapvakolattal úgy, hogy ne használjon simításhoz glettelő anyagot.

Alapozáshoz minden esetben használja a VALMOR Air Flow lélegző alapozó 1:1 arányban vízzel higított elegyét. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

Felhasználás

A VALMOR - AIR FLOW - Kenhető hőtükör glettelését Bel és Kültérben csak +10 °C felett végezzük! Felhordást 1-2 rétegben végezzük el műanyag glettelő szerszámmal. A rétegek között hagyjuk átszáradni az anyagot. Sima felületet a következőképpen alakíthatunk ki: hagyjuk meghúzni az utolsó réteget, majd ezt követően nedvesítsük be és húzzuk simára. A felületet megcsiszolni TILOS.

Figyelem! Csiszolni TILOS! Elvesztheti a hatékonyságát a bevonat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére