Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

8.490 Ft
Menny.:db

Trinát Radiátorzománc 1 L Fehér 100 -Trilak

Válassz kiszerelést!information_mark
8.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000AH5
Egységár: 8.490,00 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5995061606016
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Magasfényű, jól terülő, uretán-alkid gyanta kötőanyagú zománcfesték. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz.

  • Radiátorok, bojlerek, csővezetékek bevonására alkalmas, magasfényű átvonófesték    
  • Kiválóan alkalmazható max 100 °C-os hőigénybevételnek kitett felületekre   
  • Rugalmas, jól tapadó, ütésálló
 

Leírás és Paraméterek

Magasfényű, fehér oldószeres zománcfesték fémfelületekre

Elérhető kiszerelés Fehér 0,5 l, 1 l, 5 l

Alkalmazási terület  MEGFELELŐEN ELŐKÉSZÍTETT KÜL- ÉS BELTÉRI FA- ÉS ACÉLFELÜLETEK BEVONATAKÉNT ALKALMAZHATÓ.

Színek száma / színezhetőség  FEHÉR SZÍNBEN KAPHATÓ

Külső megjelenés  MAGASFÉNYŰ FEHÉR EGYENLETES, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ

Anyagszükséglet / kiadósság  16 m²/l

Felhordás módja  ECSETTEL, LAKKHENGERREL VAGY SZÓRÁSSAL. A RÉTEGEKET UN. NEDVES A NEDVESEN ELJÁRÁSSAL 3 ÓRÁN BELÜL, VAGY HA MÁR MEGSZÁRADT AZ ELŐZŐ FELHORDÁS, 24 ÓRA ELTELTÉVEL KELL KIALAKÍTANI. SZÓRÁSHOZ A SZÓRÁSI PARAMÉTEREKET AZ ADOTT GÉPTÍPUSHOZ KELL BEÁLLÍTANI.

Rétegszám  1-2 réteg

Száradási idő  24 óra

Hígíthatóság  A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A TRINÁT RADIÁTORZOMÁNC FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG ECSETTEL TÖRTÉNŐ FELHORDÁSHOZ MAX. 2 %, PRÉSLEVEGŐS SZÓRÁSHOZ MAX. 10% TRINÁT SZINTETIKUS HÍGÍTÓVAL HÍGÍTSUK. A SZERSZÁMOK TISZTÍTÁSÁRA ÉS AZ ELCSEPPENÉSEK ELTÁVOLÍTÁSÁRA AZOK MEGSZÁRADÁSA ELŐTT SZINTETIKUS HÍGÍTÓ VAGY LAKKBENZIN ALKALMAS

Kiszerelés 1 liter
Felhordás Ecsettel, lakkhengerrel vagy szórással.
Anyagszükséglet 16 m²/liter
Rétegszám 1-2
Száradási idő átfesthetőségi idő, a rétegeket ún. „Nedves a nedvesen" eljárással 3 órán belül, vagy ha már megszáradt az előző felhordás, 24 óra elteltével kell kialakítani. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített.

 

Új vas és acélfelületek előkészítése:

Az esetleges rozsdát mechanikai eljárással (csiszolás, raskettázás vagy szemcseszórás) el kell távolítani, majd zsírtalanítani. Zsírtalanításra használjunk zsíroldó szert tartalmazó vizet, és ne használjunk oldószerrel átitatott rongyot, mert ez utóbbival a zsíros szennyeződések a felületen maradhatnak. A belső térben történő alkalmazás esetén zsírtalanítás és a rozsda eltávolítása után a felületet mihamarabb, lehetőleg 2 órán belüL, fessük át Trinát radiátorzománccal. Külső térben történő alkalmazás esetén a rozsdamentesítés és zsírtalanítás után a felületet fessük át Trinát korróziógátló alapozóvaL, majd ennek száradása után hordjuk fel a Trinát radiátorzománcot. Ebben az esetben a bevonatrendszer hőállósága csökken, mivel a Trinát korróziógátló alapozó csak kb. 80 °C hőmérsékletig hőálló

 

Régi, már festett felületek előkészítése:

Vas- és acélfelületek esetében vizsgáljuk meg a régi bevonat tapadását, és az alározsdásodott, rosszul tapadó bevonatrészeket távolítsuk eL mechanikai úton. Ha a felület több, mint 20 % korrodált, a teljes bevonatrendszert célszerű újra felhordani az új bevonatoknak megfelelő módon. Ennél kisebb mértékű hiba esetén a hibás részekről távolítsuk el a nem tapadó bevonatot, a hibahelyeket rozsdátlanítsuk, beltérben vonjuk át Trinát radiátorzománccal. Kültéren használjunk Trinát korróziógátló alapozót majd fessük át Trinát radiátorzománccal.

 

Megjegyzés: 

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére