A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

 Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz bővebben.

Elfogadom
1.590 Ft
Menny.:db

Thermotek Dryvit Homlokzattisztító Oldat 1 L -Trilak

Válassz kiszerelést!information_mark
1.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A97
Egységár: 1.590,00 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281075675
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Azonnal ható penész- és algaölő tulajdonságú. PT2 biocid termék. A THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldat a biológiai szennyeződések - algák, penész és gombák - eltávolítására szolgál. Egyidejűleg, THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is.

Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

  • Megöli az algákat, a gombákat és a penészt
  • Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz

Leírás és Paraméterek

Matt, szilikongyanta kötőanyagú homlokzatfesték vakolt felületekre

Elérhető kiszerelés  1 l, 5 l

Alkalmazási terület   Penészgombával vagy algával fertőzött vakolt, beton, és egyéb szívóképes homlokzati falfelületekről, a penész- és algatelepek eltávolításához

Külső megjelenés   Átlátszó folyadék

Anyagszükséglet/kiadósság   

Erősen szennyezett felületek kezelése: 100 - 125 m² (azaz 40 - 50 ml/m²)

Mérsékelten és kevéssé szennyezett felületek kezelése: 125 - 250 ml (azaz 20 - 40 ml/m²)

Felhordás módja   Ecsettel, hengerrel. Alga- és penészölő adalék tartalma miatt nem szórható!

Száradási idő   2 óra

Hígíthatóság   A beállított hatóanyag tartalma miatt nem megengedett, a termék felhasználásra kész!

Kiszerelés 1 Liter, 5 Liter
Felhordás Ecsettel, hengerrel. Alga- és penészölő adalék tartalma miatt nem szórható.
Anyagszükséglet 8 m²/liter
Száradási idő 2 óra

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

 

Az alapfelület előkészítése:

A kezelendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani.

 

Algával fertőzött kültéri felületek:

A szennyeződéseket (azaz pl. penész, alga, stb.) THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldat használata előtt ne távolítsa el. A terméket egyenletesen vigye fel a száraz felületre hengerrel vagy ecsettel. Ügyeljen arra, hogy a kezelendő felület jól felszívja a terméket, és hagyja hatni 24 órán át. Utána a biológiai szennyeződéseket mechanikusan távolítsa el (pl. nagynyomású mosóval, megfelelő mosó berendezéssel, lekeféléssel vagy lekaparással). Nagynyomású tisztító használata esetén a hatóanyag kimosódhat, ezért ajánljuk, hogy újból kezelje a felületet THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal a megelőző hatás elérése érdekében. Ajánljuk, hogy a végső réteget a lehető leghamarabb vigye fel, de legkésőbb 4 héten belül. Az oldat nem károsítja a környezetet, nincs fehérítő hatása. A biológiai szennyeződések azon látható maradványai, amelyeket nem sikerült eltávolítani a homlokzatról, de a leírt módon le voltak kezelve a THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldattal már nem aktívak. Felhasználás előtt minden esetben végezzen próbatisztítást egy kisebb felületen. A további algásodás megelőzése érdekében célszerű a homlokzatfelületet THERMOTEK DRYVIT homlokzatfelújító festékkel átfesteni.

 

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

 

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére