Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

Supralux Frontal Lábazat-és Homlokzatfesték 1 L Bézs -Akzo

Válaszd ki a kültéri festék színét!
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 6 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0000AQ
Gyártó: AkzoNobel
Vonalkód: 5904078189351
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Termék leírás

A Supralux Frontal épületek festésére használható, kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására alkalmas. Nagyon könnyen felhordható, száradás után sima, matt időjárásálló bevonatot eredményez. Iskolatábla és cementtábla festésére is alkalmas.

Leírás és Paraméterek

Előnyök:

  • Gazdaságos
  • Könnyen, gyorsan felvihető
  • Supralux Frontál színekkel keverhető

Supralux Frontal Fehér: Épületek festésére használható kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására alkalmas. Nagyon könnyen felhordható, száradás után sima, matt, időjárásálló bevonatot eredményez.

Felhasználás

Használat előtt alaposan felkeverendő!

A felületnek épnek, tisztának és hordképesnek (por-, olaj-, zsír-, és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható, korábban már festett felületek felújításánál a repedezett, laza festéket és vakolatot kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat kőművesmunkával, a festékhibákat folttapaszolással ki kell javítani. Festés előtt Supralux Impregnáló Mélyalapozó használata szükséges, majd 4-6 órás időközönként 2 réteg Supralux Lábazat- és Homlokzatfesték felhordása javasolt.

Hígítás: Maximum 5%-al hígítható.

Felhordható: ecsettel, hengerrel, airless szórással

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére