Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

1.490 Ft
Menny.:db

Schuller Festőhenger Microline 25 CM, 9 MM szálhossz, 25258

Válassz egy méretet!
1.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 00080R
Gyártó: Schuller
Vonalkód: 9002588252582
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
A Microline henger egy kiváló minőségű, professzionális festéshez tervezett henger.. Különleges felületi struktúrának köszönhetően a festék jobban tapad és egyenletesebb felületet biztosít. A henger sokoldalúan használható, akár vízes vagy oldószeres bázisú festékekkel is dolgozhatsz vele. Többféle hosszban és átmérővel elérhető. Az ergonomikus fogantyú segítségével könnyedén irányíthatod a hengert, így gyorsabban és hatásosabban tudod elvégezni a munkádat. A Microline festőhenger sorozat megbízható eszköze minden festésnek!

Leírás és Paraméterek

Profi minőség mikroszálból, extrém magas festékfelvevő és egyenletes festékleadó képességgel. A huzat szinte szösz- és fröcskölésmentes; sima egyenletes felületstruktúrát eredményez. Minden henger oldalnyírással rendelkezik, melynek köszönhetően a munka csíkmentes lesz.

Videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére