Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 
6.290 Ft
Menny.:db

Lazurán Selyemfényű Prémium Lakk Kültérre-Beltérre 0,75 L Selyemfényű -Trilak

Válassz fényességi fokot!
Válassz kiszerelést!information_mark
6.290 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A8I
Egységár: 8.386,67 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281073367
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

  • Kültérre is alkalmazható
  • Magas kopásállóságú

Leírás és Paraméterek

Oldószeres, selyemfényű lakk

Selyemfényű, magas kopásállóságú, uretán-alkidgyanta kötőanyagú. A bevonat a háztartásban előforduló vegyszereknek ellenáll. Aromás szénhidrogéneket nem tartalmaz

Elérhető kiszerelés   0,75 l, 5 l

Alkalmazási terület   Kül- és beltéri használatra

Külső megjelenés   Selyemfényű, átlátszó, egyenletes, esztétikus felületű

Anyagszükséglet/kiadósság   10 m²/L

Felhordás módja   Ecsettel, lakkhengerrel, kefével, szórással, rozsdamentes acél simítóval

Rétegszám   Minimum 2 réteg

Száradási idő   kb. 1 óra múlva porszáraz. A felhordást követően 8 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik be

Hígíthatóság   A LAZURÁN PRÉMIUM lakk felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Ha mégis hígításra lenne szükség, a terméket kizárólag Trinát szintetikus hígítóval hígítsuk

Kiszerelés 0,75 liter, 5 liter
Felhordás Ecsettel, lakkhengerrel, kefével szórással, rozsdamentes acél simítóval.
Anyagszükséglet 10 m²/liter
Rétegszám Min. 2
Száradási idő kb. 1 óra múlva porszáraz. A felhordást követően 8 óra múlva átvonható. A réteg teljes átszáradása, használatba vehetősége 48 óra múlva következik be.

Felhasználás

Az alkalmazás feltételei:

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverjük fel. A nem megfelelően felkevert lakk a felhasználás során egyeletlen fényű felületet képez. Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és +25°C feletti hőmérsékleten, ami a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

 

Az alapfelület előkészítése:

A lakkozandó felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő felület max. 5% nedvességtartalmú faanyag lehet.

 

Új fafelületek előkészítése:

A parkettát fel kell csiszolni, a lakkozandó felületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval. A Lazurán Prémium lakkot 2-3 rétegben kell felhordani, a rétegek között a felületet finoman meg kell csiszolni.

 

Puhafa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új puhafa-fajtákból készült felületek csiszolás és portalanítás után közvetlenül átvonhatók a Lazurán Prémium lakkal. A felület színváltozásának elkerülése érdekében alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval.

 

Keményfa-felületek előkészítése:

A különféle még bevonat nélküli, új keményfa-fajtákból készült parketta és fafelületek csiszolása és portalanítása után alapozzunk Lazurán Lakk alapozóval, majd vonjuk át a felületet a Lazurán parkettlakkal.

 

Egzóta fafelületek előkészítése:

Egzóta fafelületek kezelése előtt a fafajta forgalmazójától kérjen tájékoztatást a javasolt kezelés módjáról. A különféle trópusi fafajták átvonása előtt minden esetben csináljunk kis felületen próbafestést. A kivitelezési technológiát ennek megfelelően állítsuk be.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, melyek nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

 

A terméket +5 és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére