Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

24.490 Ft
Menny.:db

Héra Thermotek Universal Vakolat alapozó 15 L -Trilak

Válassz kiszerelést!information_mark
24.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A9E
Egységár: 1.632,67 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281036058
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Thermotek Univerzális Vakolatalapozó - Tökéletes alap a vakolatoknak!

A Héra Thermotek Universal Vakolatalapozó egy diszperziós kötőanyagú, matt fényű alapozó, mely kiváló fedőképességgel és érdes felülettel rendelkezik. Tökéletes alapot biztosít a vakolatok (akril, siloxan, szilikon, lábazati vakolat) számára, elősegítve a megfelelő tapadást és növelve a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát.

Leírás és Paraméterek

Thermotek Univerzális Vakolatalapozó - Tökéletes alap a vakolatoknak!

A Thermotek Univerzális Vakolatalapozó a tökéletes választás mindazok számára, akik kiváló minőségű, diszperziós kötőanyagú, matt fényű alapozót keresnek vakolatokhoz. Ennek az alapozónak az érdes felülete és kiváló fedőképessége ideális alapot nyújt az akryl, siloxan, szilikon és lábazati vakolatok számára, miközben elősegíti a megfelelő tapadást és jelentősen növeli a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát. Ezenfelül a Thermotek Universal Vakolatalapozó különleges szíváskiegyenlítő képessége garantálja a díszítővakolatok homogén megjelenését, míg a szilikon adalékoknak köszönhetően egy hidrofób bevonatot hoz létre, amely hatékonyan védi a felületet a víz behatolásától.

Elérhető fehér színben, a Thermotek Universal Vakolatalapozó színét pedig igény szerint testre szabhatod a PPG Trilak színrendszerek és színkártyák széles választékának köszönhetően. Két praktikus kiszerelésben kapható, 5 és 15 literes vödrökben, így biztosan megtalálod a projektedhez leginkább illő méretet. Ez az alapozó nemcsak hogy kiváló fedőképességgel rendelkezik, de matt fényű is, ami elősegíti a vakolatok tapadását és növeli a hőszigetelő rendszerek mechanikai szilárdságát. Szíváskiegyenlítő hatása révén egy homogén felületet biztosít, míg a hidrofób bevonat gondoskodik a felület védelméről.

Ha tartós és megbízható alapozót keresel a vakolatok számára, szeretnéd növelni a hőszigetelő rendszer hatékonyságát, homogén és esztétikus felületet szeretnél elérni, vagy színkeverésre van szükséged, a Thermotek Universal Vakolatalapozó az ideális választás számodra.

Elérhető kiszerelés: 5 l, 15 l

Alkalmazási terület: Vakolt, beton falfelületek, pigmentált alapozására valamint a Thermotek és Dryvit hőszigetelő rendszerekben az üvegszövet beágyazó simítótapasz fölé, közvetlenül a díszítő vakolat alá kerül

Külső megjelenés: Matt, érdes felüleltű, pigmentált

Anyagszükséglet/kiadósság: 6-8 m²/L

Felhordás módja: Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szórással

Rétegszám: A felület szívóképességétől függően 1-2 rétegben

Száradási idő: 2 óra

Hígíthatóság: A Thermotek Univerzális Vakolatalapozó felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, azt hígítani nem kell!

Kiszerelés 5 liter és 15 liter
Felhordás Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel vagy szórással
Anyagszükséglet 6-8 m²/liter
Rétegszám A felület szívóképességétől függően 1-2 rétegben
Száradási idő 2 óra

Felhasználás

Az alapfelület előkészítése:

A festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően szilárd. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani. Felhordás előtt az alapozó felkeverése szükséges. Utána ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással felhordható az anyag a sima vagy glettelt alapfelületre. A vékonyvakolat alapozót a felhordása után egészen a megszáradásáig védeni kell a csapadéktól.

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5℃ alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
A terméket +5℃ és +30℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére