Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

11.490 Ft
Menny.:db

Héra Prémium Beltéri Falfesték 5 L Fahéj -Trilak

Válassz falfesték színt!information_mark
Válassz kiszerelést!information_mark
11.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000A08
Egységár: 2.298,00 Ft/L
Gyártó: Trilak
Vonalkód: 5996281081829
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

Héra Prémium Falfesték - Hozd ki a legtöbbet a festésből

A Héra Prémium színes beltéri falfesték kiváló fedőképességgel rendelkezik, egyenletes, matt felületet biztosít. Hosszú távon megőrzi árnyalatát, mosható, lég és páraáteresztő felületet képez. Több mint 50 színárnyalatban elérhető. A széles színkínálat lehetővé teszi a belső terek személyre szabását a pasztell árnyalatoktól a vibráló színekig.

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne, ha a falaid pontosan tükröznék a stílusodat? A fal színe jelentősen meghatározza otthonod hangulatát! A Trilak által gyártott Héra Prémium színes falfesték minőséget és tartósságot nyújt, a könnyű felhordás és gyors száradás pedig tökéletes végeredményt eredményez.

Leírás és Paraméterek

Héra Prémium Falfesték Jellemzői

A Héra prémium színes falfesték tartóssága és jó kiadóssága az innovatív kötőanyagoknak és összetételnek köszönhető, melyek ellenállnak a fizikai igénybevételnek. Mosható felületet biztosít és védelmet nyújt a mindennapi szennyeződésekkel szemben. A fal tisztítás esetén sem veszít színéből, garantálva a falak esztétikai értékének hosszú távú megőrzését.

Kiemelkedő fedőképesség

A Héra Prémium falfesték már egy rétegben is jól fed, azonban javasolt két réteg felhordása a hibátlan, ellenálló bevonat elérése érdekében. A festék hígítást nem igényel. A Héra Prémium választása esetén egyenletes, csíkmentes felületet kapsz, amely hosszú távon megtartja friss, élénk árnyalatát. A festék kiváló fedőképessége és kiadóssága időt és pénzt takarít meg neked, és professzionális végeredményt garantál.

Hosszan tartó színek

A Héra Prémium falfesték tartósan megőrzi a színek vibráló erejét. Ellenáll a mosásnak és szennyeződéseknek, így a bevonat tartóssága hosszú távon garantált. Pigmentösszetételének köszönhetően a Héra ellenáll a mosásnak és szennyeződéseknek, így a bevonat tartóssága úgy is megmarad, ha a falat gyakran tisztítjuk vagy a sarkoknál, kapcsolók környékén érintjük.

Egészség és környezetbarát összetevők

Környezettudatos alapanyagokból készülnek és alacsony VOC tartalommal rendelkezik.

Alkalmazási Területek

A Héra Prémium kiváló fedőképessége és tartóssága miatt bármely helyiségben megállja a helyét. Ideális választás gyerekszobákba és közlekedő terekben egyaránt.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 1 liter, 2,5 liter és 5 liter
Felhordás ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel
Anyagszükséglet 17 m²/liter
Rétegszám 2
Száradási idő 2 óra

Felhasználás

Felkészülés a Festésre

A tökéletes festési eredmény érdekében alaposan tisztítsuk meg a felületeket. Használjunk folttakaró festéket beázás vagy foltok esetén. Győződjünk meg arról, hogy a falak száraz és épek legyenek. A felülettől függően javítsuk a repedéseket és lyukakat, alapozzuk megfelelően a felületet.

A megfelelő előkészítés

A falaknak tisztának és simának kell lenniük.

Egyenetlen falak, vakolt és beton felületek esetén a glettelés nem maradhat el. A Héra Prémium festékhez ideális alapot biztosít a Falfix mélyalapozóval történő alapozás. A mélyalapozó segít az egyenletes festékfelvitelben és a foltosodás elkerülésében.

A védelem kulcsfontosságú a tiszta munkához.

Használjunk védőfóliát és maszkolószalagot. Maszkolással megóvjuk a nem festendő felületeket, ide értve az elektromos kapcsolókat, kincseket és ablaküvegeket is.

A festőszerszámok állapota befolyásolja a munkát.

Ellenőrizzük a festőszerszámok állapotát. Használjunk minőségi ecsetek és rövid szőrű cérna hengert a professzionális végeredményhez.

Színek és árnyalatok

A Héra Prémium falfesték széles színpalettája segít a tökéletes szín kiválasztásában. Több rétegben dolgozva tartósabb bevonatot érhetünk el. A színek kiválasztásakor figyelembe kell venni a helyiség funkcióját és a kívánt hangulatot.

A Festés Folyamata

Miután kiválasztottuk a színeket, következhet a festés. Tisztítsuk meg a felületet, javítsuk ki a hibákat és használjunk alapozót. A Héra Prémium falfesték alkalmazása előtt ellenőrizzük a felület szárazságát és simaságát. Két rétegben hordjuk fel a festéket, ügyelve a megfelelő száradásra a rétegek között.

Profi technikák a sima felülethez

Ahhoz, hogy igazán sima falat kapjunk, már a festés előkészítése során aprólékosnak kell lennünk. A felületnek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lennie. Apróbb repedéseket vagy lyukakat gittel tüntessük el, hogy a festék rétege szabályosan tapadjon.A festőhenger használata előnyös a nagyobb felületeken. Egyenletes nyomást gyakorolva végig lehet haladni a falon, elkerülve a csíkozódást. Fontos a megfelelő minőségű festőszerszámok kiválasztása. A nagy sűrűségű hengerek kevesebb festékcseppentést okoznak és dúsabb fedést biztosítanak. A festék felhordásakor kerüljük a túlzott anyaghasználatot; inkább vékonyabb rétegekben dolgozzunk. Az első réteg után várjuk meg a teljes száradást, mielőtt belevágnánk a másodikba. Ne feledkezzünk meg a szegélyezés jelentőségéről sem. A precíz kontúrokhoz maszkolószalaggal érdemes dolgozni, amivel a burkolatokat és nyílászárókat is megvédhetjük.

Száradás és második réteg

A Héra Prémium második réteg felhordása előtt fontos hogy hagyjuk megfelelően kiszáradni az első réteget, ez garantálja a szín és a fedés egyenletességét. A Héra Prémium esetében ez általában 2-4 órát vesz igénybe, de a szobahőmérséklettől és páratartalomtól függően változhat. Használat után a csomagolást légmentesen zárjuk vissza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére