Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

5.790 Ft
Menny.:db

Dunaplaszt Selyemfényű Mesterzománc Aqua Fehér 100 0.75L -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
5.790 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 000BRB
Egységár: 7.720,01 Ft/L
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801653218
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Unitop bevonat, mely alapozó és átvonó egyben. Kültéri fa, acél, horganyzott, műanyag / kivéve PP, PE/, festésére alkalmas, korrózió gátló és UV-álló alapozó és zománc Nem tartalmaz ólom és krómtartalmú pigmenteket és egészségre káros oldószereket.

Leírás és Paraméterek

A Dunaplaszt selyemfényű mesterzománc aqua festéket használat előtt gondosan fel kell keverni. A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A korábban már festett felületet csiszolás, portalanítás és a hibák kijavítása után festhetjük. Fa: Lenolajjal, Boróka fakonzerváló alapozóval vagy Lazurán Univerzális Faanyagvédőszerrel impregnált fára, vagy Dunaplaszt Vékonylazúrral lefestett felületekre közvetlenül 2 rétegben, fedőzománccal festett felületekre csiszolás után 1 rétegben ráfesthető. Acélszerkezet: Új fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületekre 2 rétegben felhordva. A felület előkészítéséhez rozsdaoldó vagy rozsda átalakító alkalmazása tilos! Futórozsda esetén Dpl. Primer alkalmazása ajánlott. 1 rétegben 20°C 24 óra száradás után vihető fel a Dunaplaszt selyemfényű mesterzománc aqua. Fémtiszta felület esetén 1 réteg Univerzális Korróziógátló Alapozó Aqua ajánlott. Tárolási garanciális idő: az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 36 hónapig 5-25 oC között. Fagyveszélyes termék! 5°C alatt tárolni tilos! Csomagolás: 0,75 L, 2,5 L lakkozott fémdoboz, és 18 kg vödör Felhordás: ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással Hígítás: Ecsetelésnél nem szükséges, indokolt esetben max. 5%. Levegős szórásnál max. 10 % csapvízzel. A festéshez használt eszközök tisztítása festés befejezése után lehetőleg azonnal vízzel történhet, ellenkező esetben a megszáradt festék az alkalmazott eszközökről csak oldószeres tisztítással vagy mechanikusan távolítható el. A festendő felületnek legalább 10ºC-os kell lennie.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére