Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Dunaplaszt Rapid korróziógátló alapozó Aerosol Vörös 800 400 ML

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 14 napon belüli szállítás
Szállítási díj: 1.399 Ft
Cikkszám: 00030X
Egységár: 6,47 Ft/ML
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801498819
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Módosított alkidgyantát tartalmazó egykomponensű, fizikai úton száradó, korróziógátló alapozó Színválaszték: Vörös 800 Alkalmazási terület: Fémfelületek könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) acélfelületek alapozófestésére szolgál.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: Gyorsan száradó alapozó, porszáradása 15 perc. 20 °C -on 5 óra múlva átfesthető /Alvikorral/. A felületet festés előtt olajmentesíteni kell, a rozsdás részeket el kell távolítani. Felület előkészítéséhez rozsdaoldó alkalmazását nem javasoljuk Szórás 40 cm távolságból, a palack mozgatásával történik. A palackot használat előtt gondosan rázzuk fel oly módon, hogy a benne lévő golyó a festéket felkeverje. A szórás befejeztével fordítsuk szórófejjel lefelé a palackot és működtessük, amíg a hajtógáz átöblíti a szórófejet. Ha mégis beragadna, áztassuk nitro hígítóba. Maximum 40 °C-on tárolható Ha a festés 20 °C alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik: 0 °C-on 10 nap 5 °C-on 5 nap 20 °C-on, 1 nap száradási időt kell biztosítani a teljes átkeményedéshez, és ez alatt az idő alatt nedvességtől óvjuk a bevonatot. A termék -5 °C-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a bevonatot annak teljes megszáradásáig óvni kell. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 °C feletti hőmérsékletnek, napfénynek sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni tilos. Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra permetezni! Az aeroszolokba töltött hajtógáz propán-bután és dimetil-éter. Tűzveszélyes aeroszol kategória 1. Veszélyes anyagtartalom: 1-metoxi-2-propilacetát 20 %, izobutilacetát 30 %, VOC tartalom: a termék legfeljebb 840 g/l VOC-t tartalmaz Kiadóság: Egy rétegben kb. 2,5 m² felület festésére elegendő. Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 5 évig. Csomagolás: 400 ml palack

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére