Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

8.990 Ft
Menny.:db

Dunaplaszt Ponyva és gumifesték AQUA 2K Fekete "A+B" 0,75 KG -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
0,75 kg
8.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 10 napon belüli szállítás
Cikkszám: 0002XL
Egységár: 11.986,67 Ft/KG
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801463695
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Kétkomponenses, kémiai úton térhálósodó, különböző színű elasztikus fedőzománcok vagy lakk. A DPL Ponyva és Gumifesték „A” komponense reaktív, vízzel hígítható PU gyantát, „B” komponense pedig alifás vízzel emulgeálható poliizocianátot tartalmaz. Választék: „A” komponens”: fekete, fehér, piros, sárga, sötét kék, sötét zöld, narancssárga, sötétbarna, világos kék, világos zőld Dpl. Ponyva és Gumifesték „B” komponens Az egyes színek tetszőleges arányban keverhetők. Alkalmazási terület: Különböző felületek esztétikus, tartós bevonására szolgálnak. Elsősorban olyan helyekre alkalmazható előnyösen ahol követelmény a bevonat elasztikusága, mint például autó abroncsfestés, ponyvafestés, gumicsónak stb. . Bevonatuk nagy UV állósággal és kitűnő mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor tökéletesen tapad fémre (réz alumínium, horgany), fára, PVC-re. Szobahőmérsékleten és emelt hőmérsékleten (40-50 °C) is száríthatók. A kitérhálósodott bevonat elasztikus tulajdonságait alacsony, akár tartós -10 °C-on is megőrzi. Csomagolás: Az „A” komponensek nettó 0,65 kg,6,5 kg a „B” komponens nettó 0,1 kg, 1 kg dobozban.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A festés előtt a fémfelületeket megfelelően elő kell készíteni. Vas- és acélfelületeket javasoljuk 1 réteg epoxigyanta alapú 2K korrózió gátló festékkel ellátni. Ennek teljes száradása után hordható fel a DPL Ponyva és Gumifesték. Kerámia, kő, PVC, gumi, ABS, polisztirol, polikarbonát, esetén alapozás nélkül alkalmazzuk! A felületeket meg kell tisztítani a tapadó szennyeződésektől, háztartási mosogatószeres lemosással majd vizes öblítéssel. Elöregedett gumiknál, a gumi felületét az elöregedett réteget csiszolóvászonnal, drótkefével el kell távolítani. A lágyított tartalmazó gumi felületek esetében a fehér, illetve a világos színek esetében a lágyító színezheti a bevonatot, ezért célszerű próba festés végezni. DPL Ponyva és Gumifesték „A”+„B” keveréket ecseteléshez hígítani nem kell, más esetben a felhordás módjának megfelelő állapotúra (sűrűség, kifolyási idő, konzisztencia, viszkozitás) kell hígítani csapvízzel. Ügyelni kell a munkaeszközök és a szóráshoz alkalmazott préslevegő olajmentességére. Az első réteg száradása után kell felszórni a második réteget. A terméket min. 10°C tárgyhőmérséklet felett lehet alkalmazni! A DPL Ponyva és Gumifesték bevonatának száradása gyorsítható meleglevegős befújású szárítóban is maximum 70 °C-on. Hígítás: tiszta (szennyeződésmentes) csapvízzel. Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 36 hónapig.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére