Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

2.990 Ft
Menny.:db

Dunaplaszt Csatornafesték Aerosol Réz 400 ML -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0002Q2
Egységár: 7,47 Ft/ML
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801149667
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, fémhatású pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Inhibitív pigmentet is tartalmaz. Választék: DUNAPLASZT CSATORNAFESTÉK réz DUNAPLASZT CSATORNAFESTÉK ezüst DUNAPLASZT CSATORNAFESTÉK bronz Alkalmazási terület: Elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. A DUNAPLASZT CSATORNAFESTÉK termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: Acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. A DUNAPLASZT CSATORNAFESTÉK zománcfestéket általában 2-3 rétegben alkalmazzák. A száraz rétegvastagság acélfelületek esetében beltéren legalább 60-80 µm, kültéren min. 120 µm szükséges. Könnyűfémfelületekre 40-60 µm rétegvastagság alkalmazandó két rétegben. Az egyes rétegek felhordása között kb. 5 óra száradási időt kell biztosítani. Ha a festés 20 °C alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik: 0 °C-on 10 nap, 5 °C-on 5 nap száradási időt kell biztosítani, és ez alatt az idő alatt nedvesség, eső és párásság sem érheti a bevonatot. A termék -5 °C-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a bevonatot annak teljes megszáradásáig óvni kell. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50 °C feletti hőmérsékletnek, napfénynek sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni tilos. Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra permetezni! Az aeroszolokba töltött hajtógáz propán-bután és dimetil-éter. Tűzveszélyes aeroszol kategória 1. Szórás 40 cm távolságból, a palack mozgatásával történik. A palackot használat előtt gondosan rázzuk fel oly módon, hogy a benne lévő golyó a festéket felkeverje. A szórás befejeztével fordítsuk szórófejjel lefelé a palackot és működtessük, amíg a hajtógáz átöblíti a szórófejet. Ha mégis beragadna, áztassuk nitro hígítóba. Maximum 40 °C-on tárolható. Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 5 évig. Csomagolás: 400 ml palack

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére