Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

6.990 Ft
Menny.:db

Baumit Fino FinishSuperior 20 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
20 kg
6.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0001J9
Egységár: 349,50 Ft/KG
Gyártó: Baumit
Vonalkód: 5997430501373
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Felhasználásra kész, különleges minőségű, extra finom felületű kézi és gépi glettanyag, beltéri felhasználásra, 0-2 mm-ig. Beltérben, ásványi alapfelületeken: cement, mész-cement, gipszes vakolatokon, gipszkarton szerkezetek teljes felületére utolsó Q4-es minőségben; falon és mennyezeten.

Leírás és Paraméterek

Felhasználásra kész, különleges minőségű, extra finom felületű kézi és gépi glettanyag, beltéri felhasználásra, 0-2 mm-ig. Beltérben, ásványi alapfelületeken: cement, mész-cement, gipszes vakolatokon, gipszkarton szerkezetek teljes felületére utolsó Q4-es minőségben; falon és mennyezeten.

Felhasználás

Alapfelület:

Mielőtt a termékkel dolgozni kezdene, alaposan vizsgálja meg az alapfelületet. Az alap legyen mentes a portól, kosztól, fagytól, nedvességtől, sókivirágzástól és leválasztószerektől. Fontos a jó teherbírása, és hogy a felületet ne gyengítsék laza részek. Víztaszító felületen ne használja.

 

A termék az alábbi felületeken alkalmazható:

cement, mész-cement és gipszes vakolatok

gipszblokk falazóelemek

gipszkarton szerkezetek

jó minőségű betonfelületek

előregyártott betonelemek

dörzsölt kialakítású belső vakolatok

A munka megkezdése előtt tisztítsa meg a felületet, távolítson el minden szennyeződést, vagy oldószermaradványt. Szabaduljon meg a nagyobb egyenetlenségektől vagy puha, laza részektől egyaránt. Ha esetleg a felületen találhatóak hézagok, nyílások, vagy nagyobb repedések, azokat speciális hézagtömítő anyaggal kell fetölteni, ilyen például a Baumit FinoFill, vagy a Baumit FinishMax.

 

Ha friss vakolatra akarja felvinni a terméket, mindenképpen várja meg annak a teljes várakozási idejét.

 

A termék alkalmazása:

A Baumit FinishSuperior kézi felhordásra és gépi szórásra egyaránt alkalmas, felhasználásra kész állapotú termék. Gépi feldolgozás esetén kövesse a vonatkozó utasításokat. Kézzel rozsdamentes acélsimítóval vigye fel a terméket az alapfelületre két rétegben. A rétegek vastagsága ne legyen nagyobb 1-3 mm-nél, valamint a két réteg összvastagsága se haladja meg az 5 mm-t. Durva felületen nagyobb anyagszükséglettel számoljunk. A termék száradási ideje 2-8 óra a hőmérséklettől, a rétegvastagságtól és a levegő nedvességtartlamától függően.

Az ideális eredmény elérése érdekében ügyeljen a következő körülményekre. A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C felett legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Más termékkel ne keverje. A szilárdulást és a kötést a magasabb hőmérséklet gyorsítja, míg az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom késlelteti a műszaki paraméterekben feltüntetett adatokhoz képest, ezt vegyük figyelembe a többi munkamenet szempontjából. A megadott várakozási idők +20 °C és 50%-os relatív páratartalom mellett értendők. A szemet, a bőrfelületet, valamint a bevonandó felületek környezetét megfelelően védeni kell, különösen az üveget, kerámiát, klinkert, natúrkövet, lakkot és fémet. Ha mégis a felületre kerülne, nem szabad megvárni, hogy megkeményedjen, hanem azonnal vízzel le kell mosni. A szemmel való érintkezés esetén bő vízzel alaposan öblítse ki, és forduljon orvoshoz. A szerszámokat rögtön használat után vízzel tisztítsa le. A kikeményedett anyagot a helyi és a hatósági előírások szerint, építési hulladékként kell eltávolítani.

 

Kiszáradás után festhető vagy tapétázható. Ajánlott beltéri diszperziós festékek például Baumit Divina Eco, Classic, Pro és Latex. A befejező réteg felvitelekor az arra vonatkozó műszaki leírást vegye figyelembe.

 

Tárolás:

Hűvös fagymentes helyen, napfénytől védve bontatlanul tárolható; felhasználható gyártástól számított 12 hónapig.

 

Veszélyességi és biztonsági előírások:

Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti és Európa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére