Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

2.990 Ft
Menny.:db

Alvikorr Aerosol Fekete RAL 9005 400 ML -Egrokorr

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 0002N9
Egységár: 7,47 Ft/ML
Gyártó: Egrokorr
Vonalkód: 5995801983360
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:
Különleges vinilpolimer műgyanta alapú, lágyítót, pigmenteket és oldószereket tartalmazó festékek. Inhibitív pigmentet is tartalmaz. Választék: ALVIKORR piros RAL 3000 ALVIKORR sárga RAL 1018 ALVIKORR szürke RAL 7001 ALVIKORR barna RAL 8017 ALVIKORR fehér RAL 9016 ALVIKORR fekete RAL 9005 ALVIKORR zöld RAL 6010 ALVIKORR kék RAL 5017 Alkalmazási terület: elsősorban könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek) bevonására alkalmasak, de előnyösen alkalmazhatók acélfelületek bevonására is. Az ALVIKORR termékek bevonata fényálló, víz, olaj, lúg, só és ezek oldatainak tartósan ellenáll. Bevonatuk időjárásálló. Előnyösen alkalmazhatók alumínium-és könnyűfém szerkezetek, burkolóelemek (pl. épülethomlokzat) festésére Tárolási garanciális idő: Az MSZ 13910:1973 előírásai szerint tárolva, a gyártástól számított 5 évig. Csomagolás: 400 ml palack

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: Az acélfelületeket oxidmentesíteni és zsírtalanítani kell. Futórozsdás acélfelületre, és olyan esetekben, amikor a rozsda eltávolítása nem volt megfelelő, Dunaplaszt Primer alkalmazása ajánlott. A könnyű- és színesfém-felületek csak zsírtalanítást igényelnek. Az ALVIKORR zománcfestéket általában 2-3 rétegben alkalmazzák önmagában. A száraz rétegvastagság beltéren legalább 60-80 µm, kültéren min. 120 µm legyen. Az egyes rétegek felhordása között kb. 5 óra 20 °C száradási időt kell biztosítani. Szórás 40 cm távolságból, a palack mozgatásával történik. A palackot használat előtt gondosan rázzuk fel oly módon, hogy a benne lévő golyó a festéket felkeverje. A szórás befejeztével fordítsuk szórófejjel lefelé a palackot és működtessük, amíg a hajtógáz átöblíti a szórófejet. Ha mégis beragadna, áztassuk nitro hígítóba. Maximum 40 °C-on tárolható Ha a festés 20 °C alatti hőmérsékleten történik, a száradási idő arányosan meghosszabbodik: 0 °C-on 10 nap 5 °C-on 5 nap 20 °C-on 1 nap száradási időt kell biztosítani a teljes átkeményedéshez, és ez alatt az idő alatt nedvességtől óvjuk a bevonatot. A termék -5 °C-ig alkalmazható, azonban a páralecsapódástól, és nedvességtől a bevonatot annak teljes megszáradásáig óvni kell. A készülékben túlnyomás uralkodik. Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni tilos! Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra permetezni! Az aeroszolokba töltött hajtógáz propán-bután és dimetil-éter. Tűzveszélyes aeroszol kategória 1. Veszélyes anyagtartalom: 1-metoxi-2-propilacetát 20 %, izobutilacetát 30 %, VOC tartalom: a termék legfeljebb 840 g/l VOC-t tartalmaz Kiadóság: Egy rétegben kb. 2,5 m² felület festésére elegendő.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kapcsolódó termékek

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére