Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

A kényelmes vásárlás és az igényeidnek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadd el az ehhez szükséges sütiket az "Elfogadom" gombra kattintva.

Jóváhagyásoddal: Megőrizzük a beállításaidat és preferenciáidat. Emlékezünk az általad megtekintett oldalakra. Személyre szabottabb vásárlási élményt nyújtunk.

Döntésedet bármikor módosíthatod és a képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod.

14.790 Ft
Menny.:db

7016 Antracit Pergola Fafesték 2,5 L -FestékBázis

Válassz lazúr színt!information_mark
 
Válassz kiszerelést!information_mark
14.790 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 00037C
Egységár: 5.916,00 Ft/L
Gyártó: Festék Bázis
Vonalkód: 5999558567538
Értékelés: Nem értékelt
Rövid leírás:

A 7016 Pergola Fafesték kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmét szolgálja. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét. Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható. A 7016 Pergola Fafesték akár 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül.

A 7016 prémium antracit festékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy azok a megfelelő felületen alkalmazva mindig az eredeti, 7016-os antracit árnyalatot adják vissza. Legyen az kül- vagy beltéri falfelület, fém, fa, pergola vagy éppen kapart vakolat.

Így lesz tökéletes az összhatás, és az antracit szín valóban mindenhol antracit.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás:

  • A 7016 Pergola Fafesték kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmét szolgálja.
  • Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét.
  • Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is.
  • A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható.
  • A 7016 Pergola Fafesték akár 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül.
  • Core-Shell emulziójának köszönhetően rugalmas filmet képez a felületen, amely a faszerkezetek mozgását követi és nem reped meg.
  • Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fába lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, ezért a festék nem pereg le.
  • 7016 Pergola Fafestéket felhasználhatjuk, pergolák, zsalugáterek, játszóterek, kerítések, széldeszkák/stablondeszkák valamint faházak, stégek, teraszburkolatok, méhkaptárak és mindenfajta fa használati tárgyak festésére.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el. Festett felületeket festés előtt csiszolással érdesítsük, majd portalanítsuk, zsírtalanítsuk. (A régi festett felületekre rárakodott szennyeződések zsírosak, azokat a csiszoló csak elmaszatolja, de el nem távolítja). Natúr fafelületeket csiszoljuk meg, majd portalanítsuk. 7016 Pergola Fafestékünk páraáteresztő így a fából, a vízben oldódó természetes pigmentanyagok vagy egyéb szennyeződések a festékrétegen keresztül a festett felületre kicsapódhatnak. Ezt elkerülhetjük, ha impregnáljuk a fát alapozás előtt, oldószeres fakonzerváló alapozóval. A régi száraz porózus, valamint a festett, repedezett felületek alapozását 1:2 arányban vízzel hígított 7016 Pergola Fafesték felhasználásával, intenzív nyomó-ecsetelő mozdulatokkal végezze el. Mártott technikát is alkalmazhatunk, ezáltal a fa mélyebb szerkezetét is meg tudjuk erősíteni. A fa felületén lévő repedéseket az alapozás után tömíthetjük, a 7016 Pergola Fafestékek többszöri átfestésével.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet! 7016 Pergola Fafestéket alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel két-három rétegben ecsettel, hengerrel. A festékrétegek felvitele között legalább 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges, de lehetséges, maximum 5% víz hozzáadásával. Felhívjuk figyelmét, hogy festékünk sok kötőanyagot és kevés töltőanyagot tartalmaz, így nagyon vékony rétegben is felhordható. Figyeljünk arra, hogy a kiszámolt festékmennyiség felkerüljön a felületre, mert így lesz tartós a bevonat. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonsági adatlapokat.

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Kiszerelés 1 liter
Színek antracit
Fényesség Selyemfényű
Összetétel Víz, kötőanyag, töltőanyag, pigmentek, adalékanyagok.
Kiadósság 4-5 m2/liter két rétegben.
Anyagszükséglet liter festék két rétegben 0,25 / m2
Javasolt rétegszám 2 réteg
Alapozás 1:2 arányban vízzel hígított 7016 Pergola Fafesték felhasználásáv
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C–on) 2-4 óra. A száradási időt a levegő, illetve a felület magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Hígítás, szerszámtisztítás közvetlen használat után Vízzel
Biztonsági előírások P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Nem tűzveszélyes. Fagyveszélyes.
VOC EU határérték erre a termékre:A/d 130 g/l, Ez a termék maximum 130 g/l VOC tartalmaz.
Gyártási idő a csomagoláson
Felhasználható 5-25 °C –on tárolva, bontatlan csomagolásban 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére